Bilet Ver

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahipleriyle hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor.

02 Aralık 2022 Cuma 15:06
Bilet Ver

Son 3 ayda birden fazla yetersiz bakiye uyarısı alan Ankarakart sahipleri tespit edilerek 4 bin 94 öğrenci ve 6 bin 670 vatandaşın Ankarakart'ı Bilet Ver kampanyasına tanımlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ve “6 Milyon Tek Yürek” kampanyası kapsamında hayata geçirilen “Bilet Ver” ile Ankarakartlara bakiye yüklemesi uygulaması devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi son 3 ayda birden fazla yetersiz bakiye uyarısı alan Ankarakart sahiplerini tespit ederek kartlarına “Bilet Ver” kampanyasına tanımlandı.

Hayırsever Ankaralılar, ihtiyaç sahibi 4 bin 94 öğrenci ve 6 bin 670 vatandaşın Ankarakart’ına “biletver.ego.gov.tr” adresi üzerinden yükleme yapabiliyor.

BAŞKAN YAVAŞ DUYURDU

Yeni başlatılan yardım kampanyasını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yavaş, “Son 3 ayda birden fazla yetersiz bakiye uyarısı alan Ankarakart sahiplerini tespit ettik. İhtiyaç sahibi 4094 öğrencimizin ve 6670 vatandaşımızın Ankarakart'ını Bilet Ver kampanyamıza tanımladık. Dayanışmanın bir parçası olmak için: http://biletver.ego.gov.tr” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.12.2022 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.