Büyükşehir'in "BİTKİ EVİ" Sevgililer günü'nde Çiçekçilere rakip oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altınpark ANFA Bitki Evi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle uygun fiyatlarla satışa sunulan çok sayıdaki çiçek ve aranjmanlar hazırladı. ANFA Bitki Evi, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu da 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Çiçekçi esnafı bu sıkıntılı süreçte iş yapamamaktan yakınırken Büyükşehir Belediyesi'nin bu uygulamasına ne diyecek?

10 Şubat 2021 Çarşamba 11:55
Büyükşehir'in "BİTKİ EVİ" Sevgililer günü'nde Çiçekçilere rakip oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Altınpark’ta bulunan ANFA Bitki Evi, iç ve dış mekanlarda kullanılabilecek çiçek ve bitki çeşitlerinin satışını yapıyor.

ANFA Bitki Evi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününe özel indirimli fiyat tarifesi uygulayacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"

Özenle hazırlanan Sevgililer Günü aranjmanları arasında ayrıca zarafetin simgesi orkideden kokusu ve güzelliği ile bilinen sümbüle, cam güzelinden kalanşoya, flamingo çiçeğinden 11 ay çiçeğine, kuru çiçek aranjmanlarından terrariuma kadar çeşit çeşit iç ve dış mekan çiçek ve bitkiler yer alıyor.

BU HAFTA SONUNA ÖZEL ANFA BİTKİ EVİ AÇIK OLACAK

ANFA Bitki Evi, pandemi sürecinde haftanın 5 günü 08.00- 18.00 saatleri arasında hizmet verirken, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge doğrultusunda 13-14 Şubat tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek."

Bu uygulama ile Hafta sonu Sevgililer Günü dolayısı ile kısıtlama sürecinde de açık olmak isteyen Çiçekçi esnafı, bir de Büyükşehir Belediyesi'nin "Bitki Evi" ile rekabet etmek zorunda kalacaklar. 

Esnafın Ankara Belediyesi'nin bu uygulamasına nasıl yaklaşacağı merak konusu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.