Çankaya’da Sokak Köpekleri İnsanlara Saldırıyor!

Ankara’nın gözde ilçelerinden Çankaya’da sokak köpekleri, insanlara saldırıyor. Bu izleyeceğiniz görüntüler Botanik Parkı çevresinde çekildi.

06 Mayıs 2020 Çarşamba 13:49

Çankaya’da sokak köpekleri artık ilçe sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Salgının yoğubn yaşandığı bölgede bu da yetmezmiş gibi sokak köpekleri insanlara saldırıyor. Görüntüde en az 15 sokak köpeği bir arabanın çevresini sardı. Daha önce de ismini açıklamak istemeyen bir Yargıtay Üyesi bu köpeklerin saldırısına maruz kaldı ve hastanede tedavi görmeye başladı. Bu duruma acilen çözüm bulunması gerekiyor. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Avukat Fatih Ünal da bu duruma dikkat çekerek Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni ve İlçe Belediyelerini göreve çağırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.