Damperini Açık Unuttu! Korkutan Kaza!

Şoförünün damperini açık unuttuğu kamyon, dün sabah ilk olarak Ümitköy köprüsündeki trafik levhasına çarptı. Vinç yardımıyla sıkıştığı levhalardan kurtarılan araç, şoförün bu sefer de el frenini çekmeyi unutmasıyla metrelerce sürüklendi, yoldan geçen arabalara çarparak durabildi.

21 Kasım 2017 Salı 10:35
Damperini Açık Unuttu! Korkutan Kaza!

Gerekli denetimlerini yaptırmayan ve araçlarının damperini açık unutan kamyon şoförleri, kent trafiğinde tehlike yaratmaya devam ediyor. 
Dün sabah 06.30 sularında Şaşmaz Bulvarı’ndan Ümitköy İstikameti’ne doğru ilerleyen bir kamyon, sürücüsünün damperi açık unutması sonucu Ümitköy Köprüsü’nde 6 metre yüksekliğindeki yön levhasına çarptı. Edinilen bilgiye göre damper ve yol tabelaları vinç yardımıyla birbirinden ayrılırken, bu sefer de şoför kamyonun el frenini çekmeyi unuttu. 300 metre sürüklenen araç, 1 minibüs ve 2 otomobile çarparak durabildi.

VATANDAŞLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

Can kaybının yaşanmadığı olayın ardından, yaralı olarak hastaneye kaldırılan kamyon şoförünün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından Şaşmaz Bulvarı’nda uzun araç kuyrukları oluştu, Etimesgut, Ümitköy, Sincan ve diğer bağlantı yollarını kullanan sürücüler zor anlar yaşadı. olaya şahit olan vatandaşlar büyük korku yaşarken, kazanın meydana geldiği bölgede inceleme yapan polis soruşturma başlattı.

SABIKA DEFTERLERİ KABARIK

Ankara’da yaşanan benzeri olaylardan hafızalarda kalanlardan bazıları ise şunlar:
* Ağustos 2015: Etlik Caddesi’ndeki üst geçit, üzerinde iş makinesiyle ilerleyen ASKİ kamyonunun çarpması sonucu çökmüştü.
* Haziran 2016: Yenimahalle Bağdat Caddesi’nde seyreden prefabrik ahşap ev yüklü kamyon, yaya üst geçidinden geçerken kaza yaptı.
* Ekim 2016: İstanbul Yolu’nda damperi açılan hafriyat kamyonunun çarpması sonucu kullanılamaz hale gelen yaya üst geçidi Büyükşehir Belediyesi’nce onarıldı.

Kaynak:Hürriyet

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKazaKamyonDamper
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.