Fuar Alanı’nda İhaleye Katılan Olmadı

Akyurt’ta 26 Mayıs 2015’te temeli atıldıktan sonra ilerleme kaydedilemeyen fuar alanının yapımı yılan hikayesine döndü.

27 Aralık 2017 Çarşamba 15:18
Fuar Alanı’nda İhaleye Katılan Olmadı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçen ay Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Congresium’da düzenlediği ‘Ankara’nın En’leri Ödül Töreni’nde yer değişikliğini işaret edip, bir yıl içinde bitirilmesi talimatını verdiği fuar alanıyla ilgili yer konusu da netleşmedi.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Erdoğan’ın talimatının üzerinden iki ay geçmesine rağmen ilerleme kaydedilemeyen fuar için önceki gün gerçekleştirilen yapım ihalesine hiçbir firma katılmadı. İhale ileri bir tarihe ertelendi. Yeni ihale tarihi önümüzdeki günlerde belirlenecek. Yer konusunun bu ay sonunda netleşmesi beklenen fuar için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Başbakan Binali Yıldırım ile görüşerek Akyurt’a metro getirilmesi için görüşme yapacaklarını belirtmişti.

YENİ GENEL MÜDÜR ATANDI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara Ticaret Borsası (ATB), Akyurt Belediyesi ile Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nin hissedarlığıyla fuar alanıinşa etmek üzere kurulan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi A.Ş.’ye de yeni genel müdür atandı. Şirketin genel müdürlüğüne TOBB bünyesinde görev yapan Atıf Can Aktay getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.