Genç İş Adamlarıyla Buluşan Mehmet Özhaseki: "Biz Yerli ve Milliyiz"

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin (TÜGİAD) üyeleriyle bir araya geldi.

06 Mart 2019 Çarşamba 15:40
Genç İş Adamlarıyla Buluşan Mehmet Özhaseki: "Biz Yerli ve Milliyiz"

Özhaseki, TÜGİAD Ankara Şubesi’nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, yerli üretimin önemine dikkat çekti.

Cumhur İttifakı için “Biz yerli ve milliyiz” diyen Özhaseki  sözlerine “ Kafamız ne Pensilvanya’da, ne Kandil’de, ne yurtdışında. Kol kola girdik ve bu ülkeye hizmet etmek istiyoruz. Biz kardeşiz, birbirimize kefiliz” cümleleriyle devam etti.

“SEÇİME GİDERKEN BU PİS İŞLERİ BIRAKIN, PROJELERİNİZİ ANLATIN”

Mansur Yavaş’ın birkaç gün önce söylediği “Yakında ne bantlar çıkacak” sözlerine de değinen Özhaseki “Biz projelerimizi anlatınca yetersiz kaldığını anladı ve iftiraya başladılar. Daha önce de bir iki şey söylemişlerdi. Montajla üzerime iftira atmışlardı; şimdi, yeni bantlardan bahsediyorlar. Çok merak ediyorum;  Fetö bunlara el mi verdi. Eskiden kumpas, montaj işi Fetö’ye aitti. Şimdi,  bunlara sıra gelmiş demek ki. Seçime giderken bu pis işleri bırakın, Ankara için neler yapacaksınız onu anlatın, projelerinizden bahsedin. Kafanızı hayırlı işler için kullanın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.