Sincan Belediyesi eko çiftliği, öğrencileri ağırlıyor

Sincan Belediyesinin atıkların geri kazandırılması amacıyla hayata geçirdiği ‘Eko Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi’ öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

13 Mayıs 2024 Pazartesi 14:26
Sincan Belediyesi eko çiftliği, öğrencileri ağırlıyor

Eko Çiftliğe gelen öğrenciler atık malzemelerin toplandığı ve kompost makinesinde geri dönüştürüldüğü alanları geziyor, geri dönüşüm çalışmalarını başından sonuna kadar uygulamalı görme fırsatı buluyor.

Öğrenciler kuş yuvaları, kedi ve köpek evleri gibi ürünleri yakından inceliyor geri dönüşüm malzemelerinin kullanıldığı oyun parkında da keyifli vakit geçiriyor. Aydınlatması güneş paneli ve rüzgar gülünden sağlanan, nostaljik görünümüyle ilgi çeken kıl çadırını da ziyaret eden çocuklar hem ekonomik hem de çevre dostu yöntemlerle ilgili de bilgi alıyor.

Geri Dönüşüm Müzesi ve çeşitli balıkların yetiştirildiği göleti de inceleme fırsatı yakalayan çocuklar gülen gözlerle merkezden ayrılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.