Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş güven tazeledi!

Gençlerbirliği'nde kulüp yönetim kurulu, bir kez daha seçimli olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı. Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kuruldaNiyazi Akdaş'ın yanı sıra Serkan Aydın ve Zeki Celasun da başkanlık için yarıştı.

17 Temmuz 2023 Pazartesi 09:50
Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş güven tazeledi!

Oylama öncesinde gönülden kırmızı-karanın aşığı olduğunu belirten Akdaş, "Gönülden aşık olmasam bu kadar emeğimi, gecemi gündüzümü, bu kadar paramı buraya yatırmazdım. Helal olsun, istediğim de yok, ne zaman şirketleşiriz o zaman bana verilen hisseyi alır kenarda otururum." dedi.

Seçimde istifa etmesine rağmen tekrar aday olmasına ilişkin de konuşan Akdaş, "Çünkü benim kadromdaki arkadaşlarım taahhüt ettikleri paraları vermedi, ben de borçlarımı ödeyemedim. Ne yapsaydım, istifa ettim, yeni bir heyet gelsin diye, 'tekrar geleceğini biliyordum' diyen arkadaşlara çok kırılıyorum. Ailem de oğlum da istemiyor ama ben buradayım çünkü ben Gençlerbirliği'ni seviyorum. Önümüzdeki senelerde eski günlerde olduğu gibi futbolcu fabrikamızın ürünleri piyasada olacak. Kurulduğu ilk yıl başarılı olan kadın futbol takımı kuvvetlendirilerek devam edecektir. Kick boks takımımızla iki kadın, bir erkek sporcumuz dünya şampiyonu oldu. Önümüzdeki yıllarda amatör branşların sayısını artıracağız." dedi.

345 oyun 221’ini alan Akdaş yeniden başkan seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.