Hedef: 2018'de Kızılırmak'tan Su Almamak!

ASKİ’nin yeni Genel Müdürü Cumali Kınacı, hedeflerinin 2018 sonunda Gerede suyunu devreye alarak Kızılırmak’tan su aktarımını sonlandırmak olduğunu açıkladı.

21 Aralık 2017 Perşembe 09:09
Hedef: 2018'de Kızılırmak'tan Su Almamak!

Twitter hesabından paylaşım yapan Kınacı, “ASKİ olarak hedefimiz 2018’in sonuna doğru DSİ tarafından inşa edilen Gerede Su Temini Projesi’ni devreye alarak şiddetli kurak dönemler hariç Kızılırmak’tan su alımını sonlandırmak. İhtiyaç olması durumunda Kesikköprü suyunu özel arıtarak suyu musluktan içilebilir duruma getirmek” ifadelerini kullandı. 
Kınacı ayrıca başka bir paylaşımında da “ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara’nın 25 ilçesindeki bin 317 mahallede sadece su ve kanalizasyon arızalarını giderme işini değil, görevleri arasında olmamasına rağmen ızgara ve mazgalları temizleyerek yağmur suyu drenajı hizmetlerini de yürütüyor, sel baskınlarını önlüyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AskiKızılırmak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.