I.Başkent Moda Festivali Açıldı

Türkan Eraslankılıç Koordinatörlüğünde bu yıl ilki gerçekleştirilen Başkent Moda Festivali’nin açılışı yapıldı.

27 Ocak 2018 Cumartesi 17:18
I.Başkent Moda Festivali Açıldı

Türkan Eraslankılıç Koordinatörlüğünde bu yıl ilki gerçekleştirilen Başkent Moda Festivali’nin açılışı yapıldı. İlk günden ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan festivalde; Türkiye’deki tescilli, ilk ve tek satranç müzesi koleksiyonuna giren satranç takımı, nadir bulunan brokar kumaşlarından kişiye özel tasarlanmış kıyafetler, yurtdışından orijinal olarak getirilip yarı fiyatına satılan ürünler ve beton takılar ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi.

70’ e yakın seçkin marka Meyra Palace Hotel’de 3 gün boyunca ürünlerini sergileyecek. Festivalin ilk günüde muhafazakâr moda tasarımların yanında girişimci ev hanımı Güzay Ertek, ev yapımı çanta uygulaması gösterirken diyetisyen Rabia Nur Kocamış sağlıklı beslenme üzerine tüyoları ziyaretçilerle paylaştı. Başkent Moda Festivali ilk gününü yoğun ilgi ve programla kapatırken hafta sonu misafirlerini özel konser ve söyleşilerle ağılamaya devam edecek.

Yediden yetmişe, herkese ve her statüdeki insana hitap eden festivalde ziyaretçilere özel sezon indiriminin yanında ücretsiz ulaşım imkânı bulunuyor. Ankara Mutlu Yuva ve Yaşam Derneğinin katılımıyla, yetim ve korunmaya muhtaç çocuklara da destek olacak festival 28 Ocak Pazar akşamına kadar sürecek.

Anahtar Kelimeler:
Moda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.