Kamyon Otomobile çarptı! Yaralılar var...

Kaza Ankara'nın Pursaklar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, rampadan aşağı inen bir kamyonet karşı şeritten gelen bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürüklenen otomobil ise arkadan gelen başka bir araca çarparak durabildi...

23 Ağustos 2017 Çarşamba 11:22
Kamyon Otomobile çarptı! Yaralılar var...

Kaza Ankara'nın Pursaklar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, rampadan aşağı inen bir kamyonet karşı şeritten gelen bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürüklenen otomobil ise arkadan gelen başka bir araca çarparak durabildi. 

Kaza sonucu hasar alan otomobillerde bulunan 3 vatandaş yaralanırken, kamyon sürücüsünün kaza ardından yol kenarında durmadan devam ettiği öğrenildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar tedavi altına alınırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Son Güncelleme: 27.08.2017 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.