Keçiören'de Düğün Salonlarına Yoğun İlgi Var

Keçiören Belediyesi'nin hizmete sunduğu düğün, söz ve nişan gibi özel günler için ücretsiz hizmet veren düğün salonu ve mahalle konakları yoğun ilgi görüyor.

17 Mart 2022 Perşembe 10:32
Keçiören'de Düğün Salonlarına Yoğun İlgi Var

Keçiören Belediyesi tarafından düğün, söz ve nişan gibi özel günler için ücretsiz hizmet veren düğün salonu ve mahalle konakları yoğun ilgi görüyor. 2022 yılının Eylül ayına kadar olan tüm hafta sonları çiftler tarafından rezerve edilirken, Eylül ayına kadar olan sürede hafta içi düğün yapmak isteyenler için ise rezervasyon verilmeye devam ediliyor. 

7 mahalle konağı ve 6 düğün salonunu ücretsiz şekilde çiftlerin hizmetine sunduklarını, binlerce misafiri de konforlu düğün salonlarında ağırladıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Belediyemiz bünyesinde ücretsiz hizmet veren düğün salonları ve mahalle konaklarımız rekor düzeyde organizasyona ev sahipliği yaptı. Evlenmeye karar veren çiftlerimize ücretsiz salon, ses sistemi ve temizlik hizmeti verdik. Belediyemize gelerek taleplerini ileten hiçbir çiftimizi geri çevirmiyoruz. Evlilik yoluna giren tüm çiftimize yüce Rabbimden mutluluk diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 17.03.2022 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.