Keçiören'de Olaylı Gece!

Ankara'da iki grup arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.Olay, akşam saatlerinde Keçiören'de meydana geldi.

19 Ekim 2017 Perşembe 09:27
Keçiören'de Olaylı Gece!

Olay, akşam saatlerinde Keçiören'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yozgat Bulvarı'nda oturan M.A. ve A.A. alkol almaya başladı. Şahıslar, bir süre sonra 06 EF ... plakalı otomobille bölgeye gelen 3 kişi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile taraflar silah ve bıçaklarına sarıldı. Kavgada yaralanan M.A. ve A.A. kanlar içinde yerde kalırken, saldırganlar araçlarına binerek kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hızla yaralıların yardımına koşan sağlık ekipleri, M.A. ve A.A.'yı ambulansla hastaneye kaldırdı. Şerit çekilerek kapatılan bölgede olay yeri inceleme ekipleri boş kovanları topladı.


Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKeçiören
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.