Mansur Yavaş'a İsrail Tepkisi

Filistinde yaşanan alçak saldırılar sonrası Müslümanlardan İsrail'e tepkiler sürerken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin İsrail'den aldığı yardım ve Büyükelçiliğe verdiği teşekkür belgesi tepkilere neden oldu. Ak Partili Köse “Mansur Yavaş İsrail’e neden susuyor “. Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanvekil Murat Köse İsrail’in Mescidi Aksayı işgaline ilişkin tek satır açıklama yapmamasını kınadı. Köse ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesinin İsrail Büyükelçiliğine Teşekkür plaketi vermesine sert tepki gösterdi.

11 Mayıs 2021 Salı 00:36
Mansur Yavaş'a İsrail Tepkisi

Filistinde yaşanan  alçak saldırılar sonrası Müslümanlardan İsrail'e tepkiler sürerken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin İsrail'den aldığı yardım ve Büyükelçiliğe verdiği teşekkür belgesi tepkilere neden oldu. 

Ak Partili Köse “Mansur Yavaş İsrail’e neden susuyor “ Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanvekil Murat Köse İsrail’in Mescidi Aksayı işgaline ilişkin tek satır açıklama yapmamasını kınadı. Köse ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesinin İsrail Büyükelçiliğine Teşekkür plaketi vermesine sert tepki gösterdi.

Meclis üyesi Sinan Burhan Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Mansur yavaş'ı eleştirerek, 

'İsrail terör devketi Büyükelçiliği'ne teşekkür belgesi veren Büyükşehir Belediyesi ve herhangi bir açıklama yapmayan Mansur Yavaş'ı Kınıyorum' dedi. 

Ankara İl Başkan Yardıncısı Ahmet Özbek'te, 'Filistin'de Kudüs'te müslümanları katlet sonrada sembolik olarak Ankara'da iftariyelik dağıt. Bu dalga geçme propagandasına da Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş alet olsun. Çok yazık. dedi. 

https://youtu.be/HH9JS3v7yCg

Son Güncelleme: 11.05.2021 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.