Meteoroloji'den Ankara Uyarısı! Sağanak Yağışlara Dikkat!

Ankara'da hafta sonu başlayacak olan sağanak yağışların, önümüzdeki hafta Pazartesi günü de devam etmesi bekleniyor. Hafta sonu sıcaklıklar kaç derece olacak? Ankara'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

07 Nisan 2018 Cumartesi 10:32
Meteoroloji'den Ankara Uyarısı! Sağanak Yağışlara Dikkat!

Ankara'da hafta sonu başlayacak olan sağanak yağışların, önümüzdeki hafta Pazartesi günü de devam etmesi bekleniyor. Hafta sonu sıcaklıklar kaç derece olacak? Ankara'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte Ankara'nın hava durumu...  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara'da 7 Mart Cumartesi ve 8 Mart Pazar günleri için son hava tahminlerini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının ülke genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege ve Akdeniz Bölgesinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden sonra Marmara'nın batısında kuvvetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den Ankara için de ardı ardına sağanak yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. Pazar günü başlayacak olan yağışların Pazartesş günü etkisini artıracağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar 20 derece civarında seyrederken, yeni haftayla beraber sıcaklıkların 2-3 derece düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da havanın,  

7 Mart Cumartesi günü 23 derece ve parçalı bulutlu,

8 Mart Pazar günü 23 derece ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.  

En düşük sıcaklıkların 7 Mart Cumartesi 9 derece ve 8 Mart Pazar 9 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.