Minikler Dünyayı Mamak’ta tanıyorlar

Eğitim ve kültür alanında yapmış olduğu dev yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Mamak Belediyesi, minikleri eğitici etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

01 Aralık 2021 Çarşamba 14:21
Minikler Dünyayı Mamak’ta tanıyorlar

Eğitim ve kültür alanında yapmış olduğu dev yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Mamak Belediyesi, minikleri eğitici etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Her ay bir ülkenin gelenek ve kültürlerinin tanıtıldığı Peyami Safa Anaokulu’nda minikler dünyayı keşfediyor. Ülkeleri öğrenen ve kültürlerini tanıyan miniklerin bu ayki durağı Japonya oldu. Japonya’ya ait kültürel kostümleri ve yemeklerini tiyatral gösteri yaparak öğrenen minikler, ülkenin kültürünü yaşayarak tanıma imkânı buldular. “Mutlu bir Mamak, mutlu çocuklarla mümkün” diyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse,“Mamaklı çocuklara pırıl pırıl bir gelecek sağlamak için durmadan çalışıyoruz. Anaokullarımızda, aile merkezlerimizde yavrularımızı geleceğe güvenle hazırlıyoruz” dedi.

Eğlenerek Öğreniyorlar

Çocuklarımız eğlenerek öğrensin, bilgilensin geleceğe daha emin adımlarla yürüsün düşüncesi ile hareket ettiklerini vurgulayan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “İlçe genelinde bilimden sanata, eğitimden spora kadar birçok alanda hayata geçirdiğimiz projelerle çocuklarımızın gelişimine olanaklar sağlıyoruz. “Ağaç Yaşken Eğilir” atasözünden yola çıkarak anaokullarımızda minik yavrularımız yaptığı etkinliklerle eğlenerek öğrenme imkânı buluyorlar. Yavrularımız için attığımız her adım, ülkemizin geleceğine yön veren parlak nesiller yetişmesine destek olacak en sağlam adımlardır” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.