Mustafa Tuna'dan 'Pazar' Müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna AK Parti Elmadağ 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

31 Aralık 2017 Pazar 11:49
Mustafa Tuna'dan 'Pazar' Müjdesi!

Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kongreye başkan Tuna’nın yanı sıra Ak Parti milletvekilleri Nevzat Ceylan, Ahmet Gündoğdu, Murat Alpaslan, Selim Dursun ve Habip Soluk, Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

BAŞKAN TUNA’DAN ELMADAĞLILARA PAZAR MÜJDESİ

Kongredeki konuşmasında Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in Elmadağ pazar yerinin tamamlanması için istediği desteği hatırlatan başkan Tuna: “Biz bütün belediyelerimizle, bütün ilçelerimizle el ele vererek, şehrimizin ihtiyaçlarını birlikte tespit ediyoruz. Sizlerin görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli. Pazar alanıyla ilgili meselede de imkanlarımız ölçüsünde bu hizmeti de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu işleri de inşallah sizlerin dualarıyla hızlandırırız.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ElmadağMustafa Tuna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.