Nevzat Ceylan Yer Sofrasında Oruç Açtı!

Ramazan ayı içerisinde her ilçede ayrı bir iftar sofralarına misafir olarak halkın arasında olmaya özen gösteren Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Sincan Beyobası köyünde muhtar Yasin Öztürk’ün iftar sofrasına konuk oldu.

04 Haziran 2018 Pazartesi 14:10
Nevzat Ceylan Yer Sofrasında Oruç Açtı!

AK Parti Ankara Milletvekili ve 27.dönem milletvekili adayı Nevzat Ceylan’ın aralıksız devam eden seçim çalışmalarının bu seferki durağı Sincan’dı. Çokören, Ücret, Yukarı Hisarlı ve Beyobası köylerini ziyaret eden Ceylan, köy muhtarları ve köy halkıyla bir araya geldi. Vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye’ye getireceği faydaları anlattı

Ceylan’ın köy gezilerinin son durağı Beyobası köyü oldu. Burada vatandaşlarla bol bol sohbet eden Ceylan daha sonra köy muhtarını ve ailesinin iftar sofrasına misafir oldu. Nevzat Ceylan’ın iftar sofralarına konuk olmasından çok mutlu olduklarını dile getiren aile sakinleri, buraya kadar gelip soframıza misafir olmanız bizleri çok mutlu etti dedi.

Anahtar Kelimeler:
Nevzat Ceylan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.