ODTÜ'de Şok Kaza

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde eğitim gören İrem Kütük, okulun giriş nizamiyesine yakın bir bölgede ilerlerken yanından geçen bir kamyonetin kasa kapağının açılması ve kafasına çarpması sonucu hayatını kaybetti.

27 Kasım 2018 Salı 11:15
ODTÜ'de Şok Kaza

Kaza öğle saatlerinde meydana geldi. 21 yaşındaki ODTÜ Psikoloji öğrencisi İrem Kütük'ün kafasına, üniversitenin 100.Yıl nizamiyesine yakın bir bölgede yürürken, iddiaya göre yanından geçen bir kamyonetin kasa kapağı aniden açılarak çarptı.

Çevredeki öğrencilerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans sevk edildi. Ambulansın geç geldiği ve İrem Kütük'ün Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken hayatını kaybettiği iddia edildi.

Kazanın ardından ODTÜ Psikoloji Bölümü, mezun ve öğrencilerin e-posta grubundan yapılan açıklamada, “Son sınıf öğrencilerimizden İrem Kütük, bugün kampüs girişine yakın bir yerde geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. İrem’i kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Acımız çok büyük. Başımız sağolsun” ifadeleri kullanıldı.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.