PORTAŞ DİKMEN VADİ KONUTLARI’NI SATIŞA ÇIKARIYOR

25 Eylül 2023 Pazartesi 10:23
PORTAŞ DİKMEN VADİ KONUTLARI’NI SATIŞA ÇIKARIYOR

PORTAŞ (Proje İnşaat Taahhüt Asfalt Sanayi ve Ticaret AŞ), Çankaya ilçesinde temeli atılan “Dikmen Vadi Konutları”nı satışa çıkarıyor.

Güvende ve sürdürülebilir bir yaşama olanak tanıyan doğal yaşam alanları, spor kompleksleri, açık ve kapalı otopark ile ticari alanların da yer aldığı kompleks içeresinde yer alan konutlara sahip olmak isteyen vatandaşlar ayrıntılı bilgiye “0312 440 94 20” numaralı telefondan veya www.portas.com.tradresi üzerinden ulaşabilecekler.

PORTAŞ’ın Ankara Dikmen Vadi Konutları’nda yer alan yapımını devam ettirdiği konutların en düşük satış fiyatı 1 milyon 930 bin TL olarak belirlenirken, konutların fiyatları bulundukları blok ve kat gibi seçeneklere ve büyüklüğüne göre değişiyor. ‘4+1’ konutların fiyatları ise 8.300.000 TL’ye kadar yükselebiliyor.

PORTAŞ Dikmen Vadi Konutları’nda yer alan taşınmazlardan satın almak isteyenler https://www.portas.com.tr/dikmen-vadi-konutlari-satis-talep-formu sayfası üzerinden de satın alma talebinde bulunabiliyorlar. Vatandaşlar bu talep sırasında daire tipini, blok ve kat seçeneklerini belirleyerek evlerin net fiyatlarını da görebiliyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.