Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek

10 Mayıs 2024 Cuma 13:27
Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek

Ayaş Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray'ın ilçede ağırlanacağı ve kulakların pasını sileceği bir konsere ev sahipliği yapacağı ifade edildi. İlçede düzenlenecek olan Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri duyurusunun ardından sanatçının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ANKARA ÖYKÜ GÜRMAN VE İSMAİL ALTUNSARAY KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Ayaş Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konserinin detayları belli oldu. Ayaş Belediyesi düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet etti. ABB tarafından yapılan açıklamada da ‘’Sevilen sanatçılarımız Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray Ayaş’ta dinleyicileriyle buluşuyor!'' denildi. 

15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 20.00'de gerçekleşecek konsere tüm başkentliler davet edildi. Ayaş Cumhuriyet Meydanı önünde Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecek olan Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konserinin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.