Şehir hastanelerine monoray geliyor

Bilkent ve Etlik'teki şehir hastanelerine kolay ve rahat ulaşım için Eskişehir Yolu'ndaki metro durağından Bilkent hastane bölgesine 1 km uzunluğunda, Etlik hastane bölgesine de Ulus'tan başlayarak 20 kilometrelik monoray yapılacağı açıkladı.

13 Temmuz 2017 Perşembe 10:47
Şehir hastanelerine monoray geliyor

GELECEK nisan ayı itibariyle açılması hedeflenen Bilkent ve Etlik şehir hastane bölgelerinde yapımına başlanan yol projelerine ilişkin Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde sunum yapıldı. Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Bilkent ve Etlik'teki şehir hastanelerine kolay ve rahat ulaşım için Eskişehir Yolu'ndaki metro durağından Bilkent hastane bölgesine 1 km uzunluğunda, Etlik hastane bölgesine de Ulus'tan başlayarak 20 kilometrelik monoray yapılacağını bildirdi.

Hastane bölgesine vatandaşların rahat ve kolay ulaşım sağlayabilmesi için yeni bir trafik planı hazırlandığını vurgulayan Üçpınar, hazırlıkların yaklaşık 1 yıldır sürdüğünü açıkladı. Toplam 33 kilometre yol yapılacağını da hatırlatan Üçpınar, Yozgat Bulvarı'na da bir battı çıktı ve tünel düşündüklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.