Sincan Belediye Başkanı Ercan: Söz verdik rekor kıracağız

27 Mart 2024 Çarşamba 11:12
Sincan Belediye Başkanı Ercan: Söz verdik rekor kıracağız

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan, Sincan Belediyesi'nin kadın çalışanlarıyla bir araya gelerek iftar yaptı. Ercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor sözü verdiklerini anımsatarak, "Bu rekoru kıracağız" dedi.

Cumhur İttifakı Sincan Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Murat Ercan ile eşi Emine Ercan, Sincan Belediyesi'nin kadın çalışanlarıyla bir araya gelerek iftar yaptı. Ercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor sözü verdiklerini anımsatarak, "Bu rekoru kıracağız" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın destekleriyle, eşi Emine Ercan’ın öncülüğünde yapılan “Kadın Kadına Aile Sohbetleri” programı kapsamında iftar yemeği düzenlendi. Sincan Belediyesi'nin tüm birimlerde çalışan kadın personelin davet edildiği programda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan, kadın çalışanlarla iftar yaptı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, görev süresince verilen hizmetleri anlattı. Ercan, şunları kaydetti:

"Bu 5 yılda çok şey yaptık. Yüzme havuzu, kreşler, konaklar, Sincan Park, Arasta Sincan gibi büyük projeler ortaya koyduk. Bunlar bırakın ilçe belediyesini büyükşehir belediyesinde görmediğimiz büyüklükteki projeler. Bu bizim gücümüzü, inancımızı gösteriyor. İnşallah seçimden sonra da daha fazlalarını, daha büyüklerini yapacağız. Sincan her şeyin en iyisine layık."

"REKOR SÖZÜ VERDİK"

Ercan, bu hizmetleri yapabilmek için büyükşehir ve Sincan’da sandıktan güçlü bir şekilde çıkmaları gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımıza rekor sözü verdik. Bu rekoru kıracağız. Burada da hanımefendilerimizin rolü çok büyük. Bizim başarımız, hepimizin başarısı" diye konuştu.

KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Murat Ercan’ın eşi Emine Ercan da şunları dile getirdi:

“Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği Ramazan ayınız mübarek olsun. Biz kadınlar sevgisiyle, fedakarlığıyla, emeğiyle hayatın her alanında yer almaktayız. Kadınlar hayatın birçok alanında çalışarak sorumluluklar üstlenmektedir. Sizler de belediye çalışanı olarak hem güler yüzünüzle hem samimiyetinizle, emeğinizle Başkanımızın yanında olup ona destek oldunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun, yaklaşan kadir gecemiz hayırlarla gelsin, bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.