Sincan Belediyesi, 300 çiftçiye tarım desteği veriyor!

30 Mart 2024 Cumartesi 10:01
Sincan Belediyesi, 300 çiftçiye tarım desteği veriyor!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çiftçilere yönelik devam eden destekler hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak çiftçilerin yanında olduklarını vurguladı. Paylaşımında, çiftçilerin tarlalarına bereket katmaya devam ettiklerini belirten Başkan Murat Ercan, İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından yürütülen "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında 300 çiftçiye nohut tohumu desteği sağladıklarını ifade etti. Başkan Ercan, çiftçilere emeklerinin karşılığını alacakları bereketli hasatlar diledi.

Sincan Belediyesi'nin çiftçilere sağladığı nohut tohumu desteğinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren çiftçiler, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkürlerini iletti. Başkan Ercan da çiftçilerin ilçe ve şehir için taşıdığı önemin bilincinde olduklarını belirterek, belediye olarak çiftçilere destek sağlamak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.