Tarihi Mekan Ulus İçin Turizm Çalışması Başlıyor...

Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, Ulus’ta devam eden çalışmaların hayırlı bir neticeye kavuşacağını belirtti. Tuna, “Bizim bu tarihi mekânda turisti de tutabilmemiz şart” dedi

05 Mart 2018 Pazartesi 10:25
Tarihi Mekan Ulus İçin Turizm Çalışması Başlıyor...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, yaklaşan 2019 yerel seçimleri öncesi AK Parti ilçe teşkilatlarıyla istişarelerine devam ediyor. AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel ve beraberindeki 40 kişilik heyetle makamında görüşen Tuna, siyasi deneyimine ilişkin bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Teşkilatların çok çalışması gerektiğine de vurgu yapan Tuna, "Bir belediye başkanı adayı belirlendiğinde, birlik ve beraberlik içerisinde destek verin. Bunun bilincinde olun ve tek isim için birleşin. Teşkilat içinde en ufak kırgınlık dahi olmamalı. Partinin kılcal damarları olan teşkilatlarımız yapılan hizmetleri vatandaşlara çok iyi anlatmalı" dedi.

"ULUS'A AMELİYAT GEREKİYOR"
Başkan Tuna'nın diğer bir kabulü de AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet oldu. Görüşmede Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi de gündeme geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin Ulus ve Hacı Bayram'da sürdürdüğü restorasyon ve yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Tuna, "Ulus hikayesi 2005'ten beri devam eden bir uzun hikaye. İnşallah hayırlı bir neticeye kavuşacak. Burada bir hastalık var ve hastalığın ilaçla gitmesi mümkün değil, ameliyat gerekiyor. Bizim bu tarihi mekânda turisti de tutabilmemiz şart. Bundan en çok esnafımız istifade edecek" dedi.

ÇANKAYA TEŞKİLATINI AĞIRLADI
Tuna, AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Güven ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan vekili ve Çankaya Belediye Meclis üyesi Ali İhsan Ölmez ile birlikte kabul etti.

Anahtar Kelimeler:
UlusMustafa Tuna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.