Toplu Nikah ve Sünnet Kayıtları İçin Son Günler...

Etimesgut Belediyesi bu yıl yaklaşık 700 çocuğu sünnet ettirecek, ihtiyaç sahibi çiftlerin de nikahlarını kıyarak düğünlerini yapacak. Sünnet ve toplu nikah hizmetinden yararlanmak isteyenler, Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapabilecekler.

01 Haziran 2018 Cuma 10:42
Toplu Nikah ve Sünnet Kayıtları İçin Son Günler...

Etimesgut Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi gençlerin nikahlarını kıyıp düğünlerini yapacak. Yeni evlenecek tüm gelin ve damatların nikah masrafları belediye tarafından karşılanacak. Çiftler önce, Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki nikah memurluğuna nikah başvurusu yapacak. Evlenmelerinde hukuki problem olmayan gelin-damat adayları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne kayıtlarını yaptıracaklar.


ERKEKLİĞE İLK ADIM

Etimesgut Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşık 700 çocuğu sünnet ettirecek. Sünnet işlemleri başladı, başvurular ise devam ediyor. Vatandaşlar, 13 Haziran'a kadar kayıt ve sünnet yaptırabilecekler. Aileler, fakirlik belgesi ve çocuğun kimlik fotokopisi ile Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvurularını yaparak bu hizmetten yararlanabiliyorlar.

Anahtar Kelimeler:
Etimesgut Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.