Tuna'dan Ankara'ya dair önemli açıklamalar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, yaklaşan 2019 yerel seçimleri öncesi AK Parti ilçe teşkilatlarıyla istişarelerine devam ediyor.

02 Mart 2018 Cuma 16:51
Tuna'dan Ankara'ya dair önemli açıklamalar...

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel ve beraberindeki 40 kişilik heyetle makamında görüşen Başkan Tuna, siyasi deneyimine ilişkin bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Teşkilatlarla yaptığı görüşmelerde adeta“siyaset dersi” veren Tuna, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

 

“VATANDAŞLARA HİZMETLERİ ANLATIN”

 “Bir belediye başkanı adayı belirlendiğinde, birlik ve beraberlik içerisinde destek verin. Bunun bilincinde olun ve tek isim için birleşin. Partinin kılcal damarları olan teşkilatlarımız yapılan hizmetleri vatandaşlara çok iyi anlatmalı” mesajı veren Başka Tuna, teşkilatların çok çalışması gerektiğine de vurgu yaptı.

         İlçe teşkilatı üyelerinin, “Büyükşehir Belediyesi’ne yeni bir soluk getirdiniz. Çalışmalarınızın ve faaliyetlerinizin takdir görmesi, bizleri de çok mutlu ediyor. Vatandaş sohbetlerimizde size gelen övgüler bizleri de onurlandırıyor” sözlerine teşekkür eden Başkan Tuna, siyasete ilişkin tavsiyelerine devam etti.

 

“BİRLİK İÇİNDE OLUN”

          Vatandaşın hizmet beklediğinin altını çizen Başkan Tuna, teşkilat içerisinde kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Tuna, “Teşkilat içinde en ufak kırgınlık dahi olmamalı. Dedikodu değil, birlik ve beraberlik içinde olunmalı” diye konuştu.

 

“ULAS’A AMELİYAT GEREKİYOR”

Başkan Tuna’nın diğer bir kabulü de AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet oldu.

Görüşmede “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” de gündeme geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin Ulus ve Hacı Bayram’da sürdürdüğü restorasyon ve yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Tuna, “Ulus hikayesi 2005'ten beri devam eden bir uzun hikaye. İnşallah hayırlı bir neticeye kavuşacak… Burada bir hastalık var ve hastalığın ilaçla gitmesi mümkün değil, ameliyat gerekiyor. Bizim tarihi bu mekanda turisti de tutabilmemiz şart. Bundan en çok esnafımız istifade edecek” dedi.

 

C PLAKALI SERVİS ARAÇLARI

         AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Güven ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan vekili ve Çankaya Belediye Meclis üyesi Ali İhsan Ölmez ile birlikte kabul eden Başkan Tuna, C plakalı servis araçlarıyla ilgili sorulara da yanıt verdi.

Tuna, servisçilerin Ankara sokaklarında gerçekleştirdiği eyleme ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Velilerden ve okullardan, ‘Servis araçları yetmiyor’ şeklinde şikayetler alıyorduk.          Zaten mükerrer plakadan dolayı 114 tanesi iptal edilmiş durumda. Sayının tamamlanması gerekiyor. Biz de bu şikayet ve talepler üzerine, ‘tamam’ dedik ve 500 tane yetki alıp, 150 tanesi için ihaleye çıkalım istedik. Yeterli sayıda servis aracı varsa zaten kimse talip olmaz… Neticede ben tek taraflı duramam. Tüm kesimlerin ortak ihtiyaçlarına cevap veririm.”

 

Anahtar Kelimeler:
UlusMustafa TunaC Plaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.