Turgut Altınok'tan Flaş Paylaşım!

Akara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa sürecinin yaşandığı Ankara'da, daha önce aralarının kötü olduğu bilinen Turgut Altınok'un sosyal medya hesabından attığı tweet gündeme oturdu.

25 Ekim 2017 Çarşamba 09:30
Turgut Altınok'tan Flaş Paylaşım!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa sürecinin yaşandığı Ankara'da, daha önce aralarının kötü olduğu bilinen Turgut Altınok'un sosyal medya hesabından attığı tweet gündeme oturdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la dün yaptığı görüşmenin ardından istifa edeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'la bir görüşme yaptığını açıklayarak, Cumartesi günü istifasını vereceğini duyurdu. Kamuoyunda istifa sürecinin yankıları sürerken bir dönem aralarınnın kötü olduğu konuşulan Keçiören Eski Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan da ilk paylaşım yapıldı.

Twitter üzerinden Turgut Altınok tarafından yapılan paylaşımda ''Hayırlı Olsun Ankara... Hayırlı Olsun Türkiye'' ifadeleri yer aldı. Altınok'un yaptığı bu paylaşım bazı takipçilerini harekete geçirdi. Tweet bir çok yorum ve RT aldı.

Son Güncelleme: 25.10.2017 12:25
Anahtar Kelimeler:
Turgut Altınok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.