TURGUT ALTINOK’TAN GENÇLERBİRLİĞİ’NE ZİYARET

28 Mart 2024 Perşembe 10:10
TURGUT ALTINOK’TAN GENÇLERBİRLİĞİ’NE ZİYARET

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Altınok’u Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur ve kulüp yöneticileri karşıladı.

“GENÇLERBİRLİĞİ CUMHURİYETİMİZLE YAŞIT”

Turgut Altınok Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün köklü bir kulüp olduğunu ve Cumhuriyetle yaşıt olduğunu belirterek, “Yıl 1923... Yani düşünün o şartlar altında bir spor kulübü kuruluyor. Ankaragücü 1910 biliyorsunuz. Dolayısıyla Ankara takımlarımıza destek olmak lazım, sahip çıkmak lazım. Ankara takımlarını gençlerimizin, çocuklarımızın tutmasını da teşvik etmek lazım” dedi.

“7 YIL YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ YAPTIM”

Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde 7 yıl yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını anlatan Altınok şunları aktardı:

“7 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptım rahmetli Cavcav döneminde Gençlerbirliği’nde. Cavcav bu işin piriydi. Mekanı cennet olsun. Yani borcu olmayan tek kulüptü Gençlerbirliği. Gençlerbirliği maalesef  bir türbülans yaşadı. İnşallah türbülanstan toparlıyoruz. Hep beraber el birliğiyle, gönül birliğiyle biz de tabii destek olacağız. Ankaragücü’ne de destek olacağız Gençlerbirliği’ne de destek olacağız Keçiörengücü’ne de destek olacağız. Büyükşehirin imkanları var.  Yani yandan, sağdan, soldan demeden  kulüplerimize Ankara Büyükşehir Belediyesinin destek olması lazım. Yani bütçesi var. Hem destek olmalı hem de kulüplerimize gelir getirecek imkanlar sağlanmalı. Sağlanabilir mi? Sağlanabilir tabii. Bu konuda projelerimiz var.”

“ULUSLARARASI MÜSABAKALAR ANKARA’DA YAPILACAK”

Altınok uluslararası spor müsabakalarının Ankara’da yapılması için birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Altınok şöyle konuştu:

“Stadyum inşaatımız devam ediyor. 50 bin kişilik. Uluslararası müsabakalara uygun bir stadımız olmadığı için maalesef Ankara şampiyonalara ev sahipliği yapamadı. Bizim projelerimiz arasında sanayinin başkenti, ticaretin başkenti, tarımın başkenti, sporun başkenti Ankara var. Bütün federasyonlarımız burada biliyorsunuz. Yani birçok uluslararası yarışmalar Ankara’da yapılabilir, şampiyonalar yapılabilir. Takımlar gelip burada yazın, kışın, sonbaharda, ilkbaharda kamplarını yapabilir. Ankara’da belli başlı federasyonlarımız var, onların da sosyal tesislerini yapacağız. Mesela güreş federasyonumuzun ihalesi yapıldı Keçiören’de. Federasyonlarımızın yeri, imkanı , sosyal tesisleri olsa birçok uluslararası yarışmalara, turnuvalara ev sahipliği de yapabilir. Ankara’nın böyle bir potansiyeli var.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.