Ucuz Su Reklamı Yaptı Ama…

18 Mart 2024 Pazartesi 11:57

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz dönem seçim sürecinde verdiği vaatlerin hiç birini yerine getirmedi. Yavaş su ve ulaşım fiyatlarında da indirime gideceğim diyerek vatandaştan oy istemişti . Bu güne geldiğimizde ise Türkiye’nin en pahalı suyu 38 TL ile Ankara’da. Yavaş göreve geldiğinde ise suyun metreküp fiyatı 3 TL idi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Hizmet etmedim ama çalmadım” sloganıyla yerel seçimlere hazırlanırken geçtiğimiz dönem vaatlerinin hiç birini yerine getirmedi. Yavaş vaatlerin yerine gelmemesinin yanı sıra vatandaşların umuduyla da oynadı. Geçtiğimiz dönemde “ Ben Mansur Yavaş, size söz veriyorum suyu ve ulaşımı ucuzlatacağım” videosu çekti ama ne su ucuzladı ne ulaşım..

 Ulaşımda EGO otobüslerinde aktarma ücretiyle vatandaşın beli bükülürken, Ankara’da su fiyatları da Türkiye’nin en pahalı suyu unvanına kavuştu. Göreve geldiği gün 3 TL olan suyun metreküp fiyatı şu anda  38 TL.  

Oysa, Yavaş, "Köylerden su sayaç parası almayacağız. Köylerde suyun metreküpünü 50 kuruşa düşürüyoruz." Sözleriyle vatandaşın oylarına talip olmuştu. Seçildikten sonra ise Köylerdeki 3-5 ineği olan köylünün ahırını, ticarethane olarak göstererek binlerce lira su faturaları ile üreticiyi mağdur etti.

Son Güncelleme: 18.03.2024 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.