Ülkücü Yavaş’ın danışmanı demirtaşa özgürlük istedi mi?

Ankara Büyükşeihr Belediyesi şirketi PORTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan CHP gençlik kolları eski başkanı Erhan Baydar 18 Mayıs 2018 de yazdığı bir yazıyı sosyal medya hesabından yeniden paylaştı. Mansur Yavaş'ın danışmanlığını da yaptığı söylenen Baydar'ın bu paylaşımı konusunda Başkan Mansur Yavaş'ın tepkisi merak ediliyor!

30 Aralık 2020 Çarşamba 14:53
Ülkücü Yavaş’ın danışmanı demirtaşa özgürlük istedi mi?

Ankara Büyükşeihr Belediyesi şirketi PORTAŞ  Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan CHP gençlik kolları eski başkanı Erhan Baydar 18 Mayıs 2018 de yazdığı bir yazıyı sosyal medya hesabından yeniden paylaştı. Mansur Yavaş'ın danışmanlığını da yaptığı söylenen Baydar'ın bu paylaşımı konusunda Başkan Mansur Yavaş'ın tepkisi merak ediliyor!

"Beterin de beteri varmış!" diyerek, "Sıkıyönetim Mahkemelri"nide diline dolayan Baydar, Demirtaş hakkında yazdığı yazıyı paylaşarak ne demek istedi? Yavaş'ın danışmanı Erhan Baydar, “Yıl 2018. Selahattin Demirtaş cezaevinde. Yeri, meydanlardır. Rakipleri de eşit yarış istemektedir” diye yazmıştı 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.