Zafer Çoktan, Muhsin Yazıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

AK Parti Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan, Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu kabri başında andı.

25 Mart 2024 Pazartesi 14:18
Zafer Çoktan, Muhsin Yazıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

AK Parti Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Zafer Çoktan ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının yıl dönümü sebebiyle kabri başında andı.

Zafer Çoktan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ''Hakikat yolunda ölürse beden, Yücelir ruhuyla bir şehit olur!" cümlesini kabri başında hatırlattı. 

Çoktan ve beraberindeki heyet Yazıcıoğlu'nun kabrine gül bırakarak dualar etti. Çoktan, 25 Mart 2009 yılında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için ''Sonsuzluğun sahibine, en sevgiliye kavuşan, vatan ve millet sevdalısı, dava adamı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehadetinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve dua ile anıyorum. Mekânı cennet olsun'' ifadelerini kullandı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.