“ % 2 Oy Artışı Olursa Büyükşehir Bizim Olur”

CHP Çankaya İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru ankaradanhaber.com’a 2019 seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Özüdoğru “Çankaya’dan gelecek %2-3 oy artışıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP’li bir belediye olur” dedi.

08 Şubat 2018 Perşembe 10:19
“ % 2 Oy Artışı Olursa Büyükşehir Bizim Olur”

CHP Çankaya İlçe Başkanı Devrim Bora Özüdoğru ankaradanhaber.com’a açıklamalarda bulundu. Özüdoğru,  “CHP Kongre’sinde  kitlesel katılımın yoğunluğuna dikkat çekerek dışarıdaki insan sayısı Kongre Merkezi’ndeki insan sayısından çok daha fazlaydı” dedi.

 CHP Çankaya İlçe Başkanı Özüduğru, 2019 seçimlerinin Cumhuriyet Tarihinin en kıymetli seçimi olacağının da altını çizdi.  

Özüdoğru sözlerine şöyle devam etti:

“Çankaya yapı olarak Türkiye’nin en büyük ilçesi. 124 mahallemiz var. 60 ilden daha yoğun bir nüfusa sahibiz. Dolayısıyla burada yaptığınız çalışmalar insanlar tarafından fark edilmeyebilir ama belediye başkanımız o kadar güzel çalışma yapıyor ki Cumhuriyet Tarihinde en çok yatırımın yapıldığı dönem. Kreşler, Çankaya Evleri, Kültür Merkezleri şehrin en güzel yerlerinde yapılan parklar Çankaya’yı güzelleştiriyor.

Çankaya ilçe olarak bizim de hedeflerimiz var. Hedeflerimizin başında Ankara Büyükşehir Belediyesini Cumhuriyet Halk Partili bir belediye, sosyal demokrat bir belediyeciliğin yaşandığı bir belediye haline getirmek istiyoruz. Çankaya’dan gelecek oy oranlarında %2-3’lük bir artış bize Ankara Büyükşehir Belediyesini almamızı sağlar. Çünkü geçtiğimiz seçimlerde  20 Bin oyla kaybettik. Çankaya’da oylarımızı %3-4 arttırabilirsek Ankara Büyükşehir Beledeyesi CHP’ li bir belediye olur.

Çankaya’da 124 mahalle var. Çalışma gruplarının da startlarını vereceğiz. CHP ile ilgili insanların en büyük şikayeti sadece seçim dönemlerinde geliyorsunuz gibi bir algı var. Biz bu mahalle yapılanmalarını öyle bir hale getireceğiz ki haftanın 7 günü 24 saat sokakta insanlarla birebir işbirliği kuracak bir yapılanma haline gelecek".

Anahtar Kelimeler:
çankayaChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.