23 Nisan’da Gölbaşı semaları balonla renklenecek

22 Nisan 2020 Çarşamba 11:32
23 Nisan’da Gölbaşı semaları balonla renklenecek

ölbaşı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu gökyüzüne bırakacağı 100 balon ile yaşatacak. Belediye, TBMM’nin açılışının 100.Yılına atıfta bulunulacak.

Gölbaşı’na bağlı 20 okulda, Türk Bayraklı uçan balon dağıtılacak. Gölbaşı Kaymakamlığı ve İlçe Eğitim Müdürlüğü iş birliği halinde yürütülen “Hilal Göründü” projesi kapsamında, 3 bin adet balon, çevre bina sakinlerine ulaştırılacak.  Süreç, okul idarecilerinin koordinesiyle gerçekleştirilecek.

Göllbaşı’nda, 23 Nisan günü saat 12.00’de her bir okuldan eş zamanlı olarak 100 balon, gökyüzü ile buluşturulacak.

“GÖLBAŞI HALKIMIZI EVLERİNDE VE BALKONLARINDA BAYRAKLARIYLA 100. YIL COŞKUSUNU YAŞAMAYA DAVET EDİYORUZ”

Okulların yanı sıra okulların çevresindeki binalara da 400 adet balon ulaştırılacağını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “23 Nisan 1920’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yakılan meş’aleyi bugünlere taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. Geleceğimizin ve bugünümüzün mimarı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şimdiden kutluyor gözlerinden öpüyorum. Sokaklar, balkonlarımızda söyleyeceğimiz marşlar ve kutlamalar ile renklenecek. Türkiye’yi ve tabi ki Gölbaşı halkımızı evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. yıl coşkusunu yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.