Beypazarı'nda motosiklete sıkı denetim!

Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, plakasız ve vatandaşları rahatsız eden motosikletlere yönelik uygulama başlattı. Beypazarı Emniyet Müdürü Atilla Yaşa, çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

04 Temmuz 2017 Salı 10:18
Beypazarı'nda motosiklete sıkı denetim!

"43 MOBESE kamerası ve sivil asayiş timlerimiz ile denetimler aralıksız sürüyor. Beypazarı’ndaki trafik sorunu için çalışmalarımız devam ediyor. Yaya kaldırımı başta olmak üzere yasak yerlere park eden araçlar çekiliyor. Ayrıca çok sayıda plakasız ve vatandaşı rahatsız eden motosiklet, ekiplerimizce denetime tabi tutuluyor" dedi.

VALİLİK TRAFİKTEN MEN KARARI ALMIŞTI

Ankara Valisi Ercan Topaca, 29 Mayıs’ta yayınladığı genelge ile egzozu bulunmayan veya egzozu mevzuatta öngörülen teknik şartlara uygun olmayan araçlara ceza kesilerek, egzoz değişimi için 1 hafta süre verilemesini kaydetmişti. Vali Topaca’nın 29 Mayıs’taki genelgeden 4 gün sonra 2 Haziran’da yayınladığı yeni genelgede ise, ‘araçlara ve motosikletlere 7 iş gününe kadar süre verilmesinin; çevre ve gürültü kirliliğine yol açıp halkın huzur ve sükûnunu bozması nedeniyle taşıdığı önem ve hassasiyet nazara alınarak uzun bir süre olduğu değerlendirildiği’ ifade edildi. Genelgede, belirtilen nedenlerden dolayı, 2935 sayılı Olağanüstü Halk Kanunu’nun 9/j ve 11’inci maddeleri gereğince bu kapsamdaki araç ve motosikletleri trafikten derhal men edileceği ifade edilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.