Çamlıca'da kurs ve zabıta noktası açılışı

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) ile Zabıta Noktası'nın açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıca Mahallesi'nde iki güzel açılışı yapmanın...

09 Ekim 2018 Salı 12:13
Çamlıca'da kurs ve zabıta noktası açılışı

 Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) ile Zabıta Noktası'nın açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıca Mahallesi'nde iki güzel açılışı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yenimahalle'nin, kültür, sanat, spor ve eğitim alanında gerçekleştirdiği projelerle örnek olduğunu ifade eden Yaşar, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini kaydetti.

YENİMEK'in sadece bir kurs merkezi olmadığını belirten Yaşar, burasının aynı zamanda bir hobi merkezi olduğunu ve merkezle birlik, beraberlik ve geleneklerin yaşatılacağını da aktardı.

Yaşar, merkezde bu yıl hedeflerinin 25 bin kursiyere ulaşmak olduğunu belirtti.

Açılışların ardından mahallelilere aşure ikram edildi.

Son Güncelleme: 09.10.2018 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.