Çankaya'dan Hayvanları Koruma Günü'nde sıra dışı etkinlik

Her canlının yaşama hakkına saygı duyan ve hizmetlerini bu doğrultuda üreten Çankaya Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü bir dizi etkinlikle kutladı.

04 Ekim 2017 Çarşamba 12:34
Çankaya'dan Hayvanları Koruma Günü'nde sıra dışı etkinlik

Her canlının yaşama hakkına saygı duyan ve hizmetlerini bu doğrultuda üreten Çankaya Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü bir dizi etkinlikle kutladı. Şenlik havasında geçen kutlamalara 1000’e yakın ilk, orta ve lise öğrencisi katıldı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü “Sen de Koru; Satın alma sahiplen” sloganıyla kutlayan Çankaya Belediyesi, düzenlenen etkinlikle hem hayvan sevgisi hem de sahiplenmenin önemini vurguladı. Etkinlik kapsamında ses sanatçısı Cengiz Özgür seslendirdiği şarkılarla çocuklara barınakta unutulmaz bir gün yaşattı.

 

Oya Akın Koleji, Yeni Bilim İlkokulu, Arte Koleji, Ayrancı Anadolu Lisesi, Darül Şifa Anaokulu, İbn-i Haldun İlkokulu, Mektebim Okulları, Tema Koleji ve TED Koleji’nden gelen öğrenciler barınağa önemli miktarda gıda yardımında bulundu. Etkinliğe Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç de katıldı.

 

9 AYDA 1330 HAYVANA SICAK YUVA

Kapılarını her daim ziyaretçilere açık tutan Çankaya Belediyesi bu yılın ilk 9 ayında bin 330 sahipsiz sokak hayvanını sahiplendirdi. Türkiye’nin en büyük hayvan barınaklarından birine sahip olan Çankaya Belediyesi aynı zamanda 9 bin 851 sokak hayvanının tedavisini, 2 bin 570 sokak hayvanın kısırlaştırma, 2 bin 716 hayvanın aşılama işlemini gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 04.10.2017 13:04
Anahtar Kelimeler:
çankaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.