Down sendromlu çocuklardan Başkan Çetin’e ziyaret

Anaokulu seviyesinde olan ve belediye bünyesinde ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından 2016’da hizmete açılan Down Sendromlu Çocuklar Nezaket Eğitim Merkezi öğrencileri, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i ziyaret etti.

31 Mart 2018 Cumartesi 11:28
Down sendromlu çocuklardan Başkan Çetin’e ziyaret

Pursaklar’da göreve geldiği günden beri birçok ilke imza atan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sosyal ve kültürel belediyecilikte örnek projeleri hayata geçirmeye ve halkın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mart 2016’da hizmete açılan Down Sendromlu Çocuklar Nezaket Eğitim Merkezi’nde sunulan hizmetle de çocukların ve ailelerin yüzü güldü. Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulu bünyesinde oluşturulan özel sınıflarda eğitim gören down sendromlu çocuklar ve aileleri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aldıkları özel eğitimler sonucu çocukların gelişiminde önemli farklılık oluştuğunu belirten Başkan Selçuk Çetin, “Bu melek yüzlü çocuklar benim için çok özel ziyaretçilerdir. Onların ve ailelerinin mutluluğu bizim çalışma azmimizi daha da arttırıyor. Hepsine sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çetin, ailelerin de taleplerini dinledi

Anahtar Kelimeler:
Pursaklar Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.