Elmadağ Kentsel Dönüşüm Hızla Devam Ediyor

Yenidoğan, Yenipınar ve Yenice mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi etaplar halinde hayata geçirilmeye başlandı.

27 Temmuz 2018 Cuma 13:46
Elmadağ Kentsel Dönüşüm Hızla Devam Ediyor

Bu kapsamda; Yenidoğan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Çaykur Fabrikası yanında 10 hektarlık alanda yapılması planlanan 596 adet konutluk projenin. Hayata geçirilmesi için zorunlu ve gerekli görülen 1.Etap içerisinde bulunan Belediye hizmet alanı üzerine “Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtım, Kontrollük ve Pazarlama Binası” inşaatı kısa bir sürede tamamlanmış olup, hizmete hazır hale getirildi.

Rezerv yapı alanı içerisinde yaklaşık 10 hektarlık alan üzerinde İhale hazırlığı tamamlanan 1.Etap 596 adet konutun (18 Blok), İnşaat imalatlarına hızla devam edilmektedir. İnşaat imalatı devam eden 596 adet konuttan seçim yapan hak sahiplerinin kura çekimleri yapılacak olup, geriye kalan Kamuya ait konutlar Kamu adına satışa sunulacak.

 Belediye Başkanı Gazi Şahin, Vatandaşları hak ettiği konuma getireceklerini, kentsel dönüşümün kentin yapısına, insanların geleceğine, yaşamına ve şehrin tüm değerlerine etki ettiğini belirtti. Bu çalışmaların çok yönlü ve disiplinli bir çalışmayla sonuçlanacağını ifade eden Şahin, "Belediyede ayrı bir proje çalışma grubu oluşturuldu. Bu, projenin Ankara'nın doğu giriş kapısı olan Elmadağ'ın kalkınması ve geleceği için gerekli ve çok önemlidir. Elmadağ halkımızı hak ettiği duruma getirmek için çalışacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
ElmedağEmedağYenipınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.