Anneler gününde çiçekli kutlama

13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:38
Anneler gününde çiçekli kutlama

Yenimahalle Belediyesi anlamlı günde Anneleri yalnız bırakmadı. Yenimahalleli annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Yenimahalle Belediyesi ilçenin farklı noktalarında annelere çiçek hediye etti.

Yenimahalle Belediyesi çalışanları, Ragıp Tüzün Parkı ve Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda kurulan stantlarda Anneler Gününe özel olarak hazırlanan petunya, kadife ve menekşe türlerinden oluşan 5 bin adet çiçeği emektar annelere hediye olarak dağıttı. Bahçeleri ve evleri renklendirecek çiçekler dağıtarak vatandaşların Anneler Gününü kutlayan belediye emekçileri, aldıkları çiçeklerle mutlulukları gözlerinden okunan annelerden teşekkür aldı.

Yaşar, “Her şeyimizi emektar annelere borçluyuz”

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Ailesinin mutluluğu için her türlü sıkıntıya katlanan, bizleri karşılıksız sevgi ve şefkatle sarmalayan annelerimizin günü kutlu olsun. Hangi konumda olursak olalım her şeyimizi maddi ve manevi büyük sıkıntılar çekerek hayatlarını bize adayan emektar annelerimize borçluyuz. Bu anlamlı günde Yenimahalle Belediyesi olarak annelerimizi yalnız bırakmamak ve hoş bir seda bırakmak istedik. Bu vesile ile tüm annelerimizin anneler günün kutluyor sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 13.05.2024 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.