Enver Demirel ve Kaymakam Güler Etimesgut Muhtarlarıyla Buluştu

Etimesgut Muhtarlar Derneği, Etimesgut Kaymakamı Fuat Güler ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i kahvaltıda ağırladı.

15 Kasım 2017 Çarşamba 10:39
Enver Demirel ve Kaymakam Güler Etimesgut Muhtarlarıyla Buluştu

Etimesgut Muhtarlar Derneği, Etimesgut Kaymakamı Fuat Güler ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i kahvaltıda ağırladı. Muhtarlar, Cadde Hare Kafe'de düzenlenen toplantıda mahallelerinin sorunlarını aktarma imkanı buldular. Başkan Demirel, 36 mahallenin tamamında belediye hizmetleri ve yatırımlarını etkin bir şekilde yürüttüklerini belirterek, ortaya çıkan yeni sorunların çözümü için de çalıştıklarını söyledi.

Toplantının ardından Yukarı Yurtçu Mahallesi muhtarı Memiş Güntekin, içerisinde her şeyin ters olduğu, doğa ve insanların iç içe yaşadığı 'Neşeli Köy-Tepetaklak Evi' gezdirdi. Evin çatısının zemin katta, bütün eşyaların da odaların tavanında yer aldığı tepetaklak evi gezen Başkan Demirel ve Kaymakam Gürel, burada muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Güntekin, "Neşeli Köy Tepetaklak Ev" projesinin Ankara'da ilk, Türkiye'de ise ikinci olma özelliğini taşıdığını söyledi.

Son Güncelleme: 15.11.2017 10:46
Anahtar Kelimeler:
EtimesgutEnver Demirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.