Etimesgut Buca'yı 3-0 yendi

Etimesgut Belediyespor, sezonun ilk yarısını Bucaspor galibiyetiyle tamamladı.

18 Aralık 2017 Pazartesi 17:23
Etimesgut Buca'yı 3-0 yendi

Etimesgut Atatürk Stadı'nda Bucaspor'u konuk eden başkent ekibi, rakibini Mehmet Atik, Caner Yılmaz ve Eser Yayla'nın attığı gollerle 3-0 yendi. 17 hafta sonunda 19 puan toplayan Etimesgut Belediyespor ligin ilk yarısını 12. sırada tamamladı.

Oğuzhan Uğurlu, Suat Güz ve Mehmet Can Küçük hakem üçlüsünün yönettiği maça, hızlı başlayan takım Etimesgut oldu. 2. dakikada Alaattin'in serbest vuruşu direkten dışarı çıktı. 17. dakikada Mehmet Atik takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

 İlk yarı bu skorla tamamlandı. Etimesgut 62. dakikada Caner Yılmaz'la maçı 2-0'a getirdi. 72. dakikada Eser Yayla penaltı golüyle maçın skorunu tayin etti. Etimesgut Belediyespor sahadan 3-0 üstün ayrıldı. Maçı Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de izledi. Demirel, futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti

Anahtar Kelimeler:
EtimesgutBuca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.