Etimesgut'ta trajik kaza: Anne ve kızı hayatını kaybetti!

Ankara Etimesgut'ta yolun karşısına geçmek isteyen anne ve iki çocuğuna özel halk otobüsü çarptı. Kazada otobüsün altında kalan anne ve bir çocuğu hayatını kaybederken, diğer çocuk yaralandı.

17 Mart 2017 Cuma 09:50
Etimesgut'ta trajik kaza: Anne ve kızı hayatını kaybetti!

Başkent’te karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve 2 çocuğuna özel toplu taşıma aracı (ÖTA) çarptı. Otobüsün altında kalan anne ve kızı hayatını kaybederken, diğer çocuk yaralı olarak kurtuldu.

OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI
Kaza, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İstasyon Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Zikriye K. ve çocukları Filiz ve Ege K.’ye Tahsin T.’nin kullandığı 06 BS 6121 plakalı özel toplu taşıma aracı çarptı. Otobüsün altında kalan anne Zikriye K. ve kızı Filiz K. hayatını kaybederken, Ege Kaya ise yaralandı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu hastaneye kaldırırken, anne Zikriye K. ile kızı Filiz K.’nin ise hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu öğrenen Zikriye K.’nin yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 17.03.2017 09:54
Anahtar Kelimeler:
EtimesgutEtimesgut Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.