FİDANLAR DİKİLSİN, AKYURT YEŞİLLENSİN

Akyurt Belediyesi ilçeyi ağaçlandırmaya kararlı. Belediye Başkanı Hilal Ayık tarafından Akyurtlulara 5 bin adet sedir fidanı dağıtıldı.

14 Kasım 2020 Cumartesi 11:28
FİDANLAR DİKİLSİN, AKYURT YEŞİLLENSİN

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen dağıtım törenine Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirel, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım ve MHP Akyurt İlçe Başkanı Taner Gündoğmuş da katıldı.

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık “Akyurt’u her anlamda güzelleştirme amacından sapmadan çalışmalara devam ediyoruz. İç Anadolu Bölgesi genel olarak kırsal, ormanlaşmanın az olduğu bir bölge. Özellikle Akyurt bu durumdan çok etkileniyor. Ancak uzun yıllardır devam eden bir ağaçlandırma seferberliği mevcut. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncüsü olduğu 11 milyon fidan dikimi etkinliğine de 1000 fidan dikerek destek olduk. Şimdi ise 5 bin sedir fidanını Akyurtlu hemşehrilerimize, istedikleri yere dikmeleri için dağıtıyoruz. Burada karşılaştığımız kalabalık, bu etkinliğin amacına ulaşacağının göstergesi. En önemlisi ise ağaç dikmenin bir alışkanlık haline gelmesi. Gelecek nesillere yeşil bir Akyurt emanet etmek istiyoruz. İlgi gösteren tüm Akyurtlulara teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 14.11.2020 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.