İbrahim Tatlıses, Malulen Emeklilik İçin Başvuru Yaptı

Bir dönemin imparatoru İbrahim Tatlıses'in malulen emekli olarak maaş almak için devlete başvuru yaptığı ortaya çıktı. Uğradığı silahlı saldırı sonrası sahnelere çıkamayan İbrahim Tatlıses rapor almak için hastaneye başvuru yaptı.

04 Mart 2017 Cumartesi 10:22
İbrahim Tatlıses, Malulen Emeklilik İçin Başvuru Yaptı

İİbrahim Tatlıses 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun süredir sahnelerden uzak kaldı. Tatlıses malulen emekli olabilmek için İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuru yaptı.

800 TL İLA 4 BİN TL ARASI MAAŞ

Tatlıses'in malulen emeklilik hakkı kazandığında 800 lira ile 4 bin lira civarında bir maaş almaya hak kazanacağı belirtildi. Bunun yanı sıra Tatlıses'in devletin tanıdığı bazı vergi avantajlarından da yararlabileceği kaydedildi.

2011'DE SALDIRIYA UĞRADI, HAYATI DEĞİŞTİ

Tatlıses'in uzun ve başarılı kariyeri, 14 Mart 2011'de tamamen değişti. O gün TV'de yayınlanan İbo Show programının çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu başından yaralanan Tatlıses, ölümden kılpayı kurtuldu.

SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Aşırı kan kaybı ve başındaki ağır yara ile girdiği 6 saatlik zorlu bir ameliyatın ardından 2 hafta boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Tatlıses, 6 Nisan 2011'de tedavisi için Almanya'ya götürüldü.

O günden bu yana hiç albüm yapmayan ve sahneye çıkmayan Tatlıses'in malülen emeklilik için hastaneden rapor almak üzere başvuru yaptığı yönündeki iddialar sevenlerini üzdü.

Kaynak: Yeni Asır

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.