İsmail Kılıçarslan ve Serdar Tuncer Sincan'da!

Sincan Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında iki usta ismi Sincanlılarla buluşturdu. Köşe Yazarı, TV Sunucusu ve Şair İsmail Kılıçarslan ile gündemdeki konular ele alınırken, Şair ve TV Programcısı Serdar Tuncer ise şiirleriyle Sincanlılara unutulmaz dakikalar yaşattı.

07 Aralık 2017 Perşembe 12:52
İsmail Kılıçarslan ve Serdar Tuncer Sincan'da!

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Sincan Belediyesi, alanında uzman kişileri Sincanlılarla buluşturmaya devam ediyor. ‘Gönül Sohbetleri’ adıyla yüreklerde yer edinen program, yine büyük beğeni topladı. Sincanlıların gönlünde ayrı bir yeri olan televizyon ekranlarının sevilen ismi usta Sunucu Serdar Tuncer’in moderatörlüğünde gerçekleşen programa, Köşe Yazarı, TV Sunucusu ve Şair İsmail Kılıçarslan konuk oldu.

Lale Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve çok sayıda Sincanlı vatandaş katıldı.

Programda Tuncer ve Kılıçarslan, gündemdeki konuları ele aldı. Sohbeti, şiir dinletisiyle demleyen Tuncer ise Sincanlılardan büyük beğeni topladı.  Sincan’ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Tuncer “Sincan Belediyesi, bizim Ankara’daki seyirci hasretimizi giderdi. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” dedi.

Programın sonunda Tuncer ve Kılıçarslan, Sincanlı vatandaşlarla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. 

Anahtar Kelimeler:
SincanSerdar Tuncer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.