Keçiören Belediyesi Londra'da!

Çevre konusunda özenli ve hassas çalışmalarıyla takdirleri toplayan Keçiören Belediyesi, “HOPE Projesi”nin açılış toplantısına katıldı.

31 Ekim 2017 Salı 10:32
Keçiören Belediyesi Londra'da!

Çevre konusunda özenli ve hassas çalışmalarıyla takdirleri toplayan Keçiören Belediyesi, “HOPE Projesi”nin açılış toplantısına katıldı.

Çevre ve plastik kullanımına dair yenilikçi uygulamalar ve farkındalık artırmak üzere geliştirilen İyi Uygulamaların Değişimine Yönelik Stratejik Ortaklığı HOPE (Hands on Plastic Environment) Projesinin açılış toplantısı koordinatör kuruluş Pro Art & Co’nın ev sahipliğinde Londra’da yapıldı.

Avrupa Birliğinden sağlanan hibe desteği ile Ekim 2017 tarihinde başlayan “HOPE Projesi” Slovakya, İngiltere, Romanya, Türkiye ve Bulgaristan iş birliğinde gerçekleşecek ve  14 ay sürecek bir dizi faaliyet programını kapsıyor. Bu çerçevede proje ortaklarıyla birlikte ilk çalışma ziyareti Londra’da geri dönüşüm tesislerine yapıldı.  Ardından, Avrupa Komisyonu Londra Temsilciliğinde projenin uygulamaya yönelik düzenlemeleri değerlendirilerek, plastik kullanımına dair  bazı yenilikçi uygulamaların yerel ortakların faaliyetlerine entegre edilmesi ve yerel düzeyde daha fazla bilinç kazandırılması ve yeni personelin eğitimi konularında sunum ve görüşmeler gerçekleştirildi.

Çocukların da çevreyi koruma sorumluluğu üstlenmesi için Çevre Çiçekleri Projesiyle Türkiye'nin en büyük çevre hareketine sahip olduklarını  ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak çevre konusundaki yenilikçi çalışmaların takipçisi olduklarının altını çizdi.

Son Güncelleme: 31.10.2017 11:20
Anahtar Kelimeler:
KeçiörenLondra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.