Keçiören Cepte!

İnsan odaklı hizmetleriyle hayatı kolaylaştıran Keçiören Belediyesi, mobil uygulamaları yenileyerek hizmetleri cebe taşıdı.

06 Şubat 2018 Salı 10:19
Keçiören Cepte!

Keçiören Belediyesi mobil uygulamasıyla vatandaşlar akıllı telefonlardan belediyeye gelmeden Akmasa başvuru ve takibi, sicil arama, borç sorgulama, e-ödeme, imar durum bilgisi sorgulama, adrese bağlı imar durum bilgisi sorgulama, hangi hizmeti nasıl alabilirim?, evcil hayvan sahiplenme evde diş sağlığı hizmeti başvuru, vefat sorgulama gibi birçok hizmeti e-belediyeden yapabilecek.  Uygulamayı cep telefonlarına indirenler taleplerini fotoğrafla da AK Masaya anında ulaştırabilecek.



Ayrıca Belediyenin yenilediği interaktif web sitesi de hem bilgiye ulaşmayı kolaylaştırırken hem de yalın, anlaşılır ve işlevsel tasarımıyla da beğeni topladı. Yeni web sitesinde "Başkanla fotoğraflarınız" bölümünden ise vatandaş başkanla çektirdiği fotoğraflarına ulaşabiliyor.

Hayatı kolaylaştırmayı ve herkese ulaşmayı temel ilke olarak belirlediklerini dile getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,"Belediyecilik hizmetlerini vatandaşımızın ayağına götürüyor, zamandan tasarruf etmesini sağlıyoruz. Yenilediğimiz uygulamamızla Keçiören'deki tesisler, kent rehberimiz, e- belediye hizmetleri, haberlerimiz, duyurularımız, etkinliklerimiz vatandaşın parmağının ucunda olacak. Modern çağın gerektirdiği her iletişim ve hizmet kanalını kullanıyor, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz." ifadelerini kullandı.​

Anahtar Kelimeler:
Keçiören
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.