Mamak’ta coşkulu bayramlaşma

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ramazan Bayramı sonrası ilk iş gününde vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı.

28 Haziran 2017 Çarşamba 12:18
Mamak’ta coşkulu bayramlaşma

Mamak’ta geleneksel hale gelen bayramlaşma programına Akgül’ün yanı sıra Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer,  meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri,belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gelenekler yaşatılmalı

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende, Mamak Belediyesi hizmet binası genç, yaşlı, çocuk çok sayıda vatandaşla dolup taştı. Akgül, tek tek ilgilendiği konuklarının bayramlarını kutladı. Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Akgül, “Bayramlar berekettir, huzurdur, küskünlüklerin yerini barışa bıraktığı, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel günlerdir” dedi.

Hedefimiz en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak

Akgül personeli ile de bir aile olduklarını belirterek şöyle konuştu:” Sosyal belediyecilik konusunda Mamak’ta birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Mamak halkı için her akşam farklı eğlence programların düzenlendiği Ramazan etkinlikleri düzenledik. Biz, Mamak halkı ve sizler için özverili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak.”dedi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen törende, vatandaşlarla sohbet eden Akgül, konuklarına kolonya, şeker ve çikolata ikramında bulundu. Çocukları da unutmayan Başkan Akgül, miniklere  bayram harçlığı vererek, bebek ve araba hediye etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.