Sincan’da Ünlüler Geçidi

Sincan Mübarek Ramazan ayını ruhuna yakışır güzellikte yaşamaya devam ediyor. Her akşam ünlü isimleri ağırlayan Sincan Belediyesi bu hafta Mustafa Ceceli ile binlerce vatandaşı Lale Meydanı’nda buluşturdu. Ceceli’nin yanı sıra Sedat Uçan ve Abdurrahman Önül de eserlerini Sincanlılar için seslendirdi.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 13:43
Sincan’da Ünlüler Geçidi

Sincan Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserlerle vatandaşlara doyulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Sincan hafta sonu Mustafa Ceceli’yi Lale Meydanı’nda ağırladı. Mustafa Ceceli birbirinden değerli eserlerini Sincan halkı için seslendirdi. Ceceli sesi ve sahne showlarıyla vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Ceceli’nin yanı sıra Lale Meydanı’nda Sedat Uçan ve Abdurrahman Önül de sahne aldı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük ve Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Hacı Turan da sanatçıları ilgiyle izledi.

KÜLTÜR ÇADIRI SİNCANLILARI AĞIRLIYOR

Konser programının ardından Başkan Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Hacı Turan Kültür çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Sahur saatine kadar vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ercan gençlerin enerjisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Ramazan’ın coşkusu ve bereketi Sincanlıların enerjisi ile birleşti. Sevgili gençler bu enerjiyi muhafaza edin ve benden de isteyin. Ramazan’ı dolu dolu yaşamak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için her akşam düzenlediğimiz programlara hepinizi bekliyorum.” diye konuştu.

Sincan Kaymakamı Küçük de Ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkürlerini iletti.

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine değinen Ankara Milletvekili adayı Hacı Turan, “Türkiye’nin istikbali ve istikrarı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir şekilde seçilmesi çok önemli. Bugün nasıl yanınızda isek milletvekili seçildiğimizde de yanınızda olacağız.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Ceceli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.